Proteste e taksive ne Sarande: Bashkia na ka mbyllur dyert 
Nje prej taksixhive ne qytetin tone Ali Duda ka protestuar sot perpara mediave lokale duke shprehur shqetesimin e tij ne lidhje me shtimin pa kriter te numrave te taksive qe operojne ne territorin e bashkise se Sarandes.
Gjithashtu ai shpreh edhe shqetesimin per mungesen e vendparkimeve dhe mosmarrjen e masave ndaj atyre makinave qe luajne rolin e taksive pa patur lincensen e duhur.
Bashkia sipas tij i ka dyert e mbyllura dhe nuk do tja dije per problemet me te cilat taksixhinjte e qytetit perballen.

Loading...

 

loading...
loading...