Prefekti lë detyrat dhe u rikujton përgjegjësitë ligjore drejtuesve të Bashkisë Delvinë

10/06/2017:01

Shperndaje:


Me porosi të Prefektit të Qarkut Vlorë, është zhvilluar takimi i radhës Antikanabis në Nënprefekturën e Delvinës, me pjesëmarrje të Kryetares së Bashkisë Delvinë dhe dy Nënkryetarët e bashkisë, Shefit të Komisariatit Delvinë, Kryetarit të Njësisë Administrative Vergo dhe drejtues të sektorit pyje-kullota, nën drejtimin e dy Nën/prefektëve të Sarandës dhe Delvinës.

Delvina konsiderohet zonë me risk të lartë dhe kërkon vëmendje të gjithëkohshme.
Gjatë këtij takimi u ndanë detyrat specifike dhe përgjegjësitë ligjore duke theksuar rëndësinë që ka bashkëpunimi me të gjitha strukturat e Taskë Forcës Vendore.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.