Policia shoqëron 4 sirianë, kishin hyrë ilegalisht dhe nuk respekton distancën

Policia e Sarandës ka shoqëruar 4 shtetas sirianë në Parkun e qytetit të Sarandës.
Ata mendohet se kanë hyrë ilegalisht nga kufiri grek dhe përveç kësaj, ishin ndalur në parkun e qytetit duke mos respektuar rregullat për mbrojten nga koronavirusi.

Sirianët ishin afruar të gjithë pranë një stoli në park, pa distancë dhe pa maska mbrojtëse. Efektivët e policisë të pajisur me maskë janë afruar pranë tyre duke i komunikuar edhe masën ndaj tyre!

Policia shoqëron 4 shtetas sirianë, të cilët mendohet se kanë hyrë ilegalisht nga kufiri grek, dhe të cilët qëndronin në Parkun e qytetit duke mos respektuar udhëzimet për mbrojtjen nga infektimi me koronavirus

Gepostet von Saranda Web am Samstag, 14. März 2020