Policia njofton me sirena përfundimin e orarit të lirisë së kufizuar

Prej orës 17:30 policia në Sarandë ka filluar patrullimin nëpër rrugët e Sarandës me automjete dhe sirenat e ndezura.

Ky patrullim bëhet për të njoftuar përfundimin e orarit të lirisë së kufizuar.
Saranda ndodhet në zonat e gjelbra të rrezikut ndaj koronavirusit.