Policia greke ka kapur dhe ka kthyer mbrapsh në pikën e kalimit kufitar të Qafë-Botës 3 shqiptarë.
Mësohet se 3 të rinjtë nga kishin kaluar kufirin pranë dogadës së Qafë-Botës pa dokumenta.
Bëhet fjalë për një 31-vjeçar nga Lezha, një 24-vjeçar nga Mallakastra dhe një 26-vjeçar nga Peshkopia.
Ndërkaq ndaj tyre, përveç masave që mund të jetë marrë nga Policia greke për ndalim të hyrjes në Shengen për 5 vjet,  janë përcjellë edhe dokumentat  në Prokurorinë e Sarandës, e cila pritet të vendosë për rastet.

Loading...

 

loading...
loading...