SHARE

Dhuna ndaj grave tashmë po bëhet një fenomen mjaft i përhapur në shoqërinë tonë, pasojë kjo edhe e gjendjes së rëndë ekonomike dhe përkeqësimit të vazhdueshëm të saj.
Sipas policisë së Sarandës, më datë 07.12.2016, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhërit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen V.K, banuese në Sarandë, pasi dyshohet se bashkëshorti R.K, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj.
Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësorë Sarandë.

loading...
loading...

 

Loading...