Policia e Delvinës hap dyert dhe strehon 3 endacakë

Policia e Delvinës ndihmon 3 persona të pastrehë!
Këta shtetas janë rreth moshës 50-vjeç, pa familje, të cilët prej kohësh endeshin nëpër rrugët e qytetit të Delvinës.
Policia ka bërë të mundur sistemimin dhe akomodimin e tyre në ambjentet e Komisariatit të Policisë Delvinë.