Po ju terrorizojnë për klikime/ Mos i besoni gënjashtrave të portaleve për tërmetin

Shume webe ne krize klikimesh dhe personaliteti te drejtuesve te tyre po perhapin panik ne dy forma.

E para duke vene ne gojen e nje sizmologu grek dicka qe nuk e ka thene. Dhe e dyta duke marre persiper ate qe as shkenca nuk e merr, parashikimin e termeteve.

Rrini te qete. Lekundjet po vozhdojne logjiken e statistikave, po vijne gjithnje ne ulje e ne largim.