Pasaportat dhe kartat e identitetit mund të tërhiqen nga ora 8:00-16:00; Pas kësaj faze rinis aplikimi

28/04/206:35

Shperndaje:


Nga kjo e henë të gjithë ata që kanë aplikuar për dokumentat biometrike, mund ti tërheqin në zyrat e posaçme nga ora 8:00 deri në orën 16 pasdite.

Pas kësaj faze do të rinisë edhe aplikimi e ri-aplikimi për dokumente biometrike, deklaroi  zëvendësministrja e Punëve të Brendshme Rovena Voda.

“Fasha orare për tërheqjen e dokumenteve biometrike nga sot bëhet 08:00-16:00. Paraqituni në orar në zyrat e tërheqjes së kartave ID dhe pasaportave, pas njoftimit me sms dhe respektoni masat mbrojtëse #COVID19. Duke menaxhuar këtë fazë me kujdes, kalojmë te faza tjetër për aplikim e ri-aplikime për dokumente biometrike”, u shpreh Voda. Monitor.al


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.