Parashikimi: Shira të furishëm gjatë mesnatës

Sherbimi metereologjik grek parashikon shira me intesitet te madh pergjate oreve ne vijim.
Sipas parashikimit, shirat pritet te fillojne gjate mesnates, per te vijuar deri ne oret e mesdites se neserme, ku pritet nje permiresim i motit dhe kthjellim i motit ne oret e mbremjes se neserme.