Openprocurement, tenderat në Bashkinë Finiq me flamur të kuq

16/10/1820:29

Shperndaje:


Skuqen Tenderat e Bashkisë Finiq, Openprocurement i klasifikon si rrezik potencial të pajtueshmërisë ligjore për sjellje të paligjshme ose joetike të biznesit, veçanërisht në lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit të ligjeve anti-korrupsion.
Tenderat e Bashkisë Finiq karakterizohen nga Skualifikim i të gjithë operatorëve konkurrues përveç fituesit dhe Mungesë konkurrence
Bëhet fjalë për tendera si blerje automjetesh, blerje karburanti, Blerje ndricuesa, Blerje Materiale Ndertimi per Infrastrukturen Rrugore, Shpenizme për mirëmbajtje Mjete transporti.
Saranda Web apelon ndaj Prokurorisë së Sarandës të hedhi një sy nga procedurat e këtyre tenderave, tendera të cilët karakteristikë të përbashkët kanë kontrata në vlerë 99% të fondit limit

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.