Njoftim punësimi për shitëse në Butik IN STYLE

.
Butik IN STYLE, i ndodhur në rrugën Turizëm – Kanali i Çukës, pranë Bougainville, kërkon të punësojë shitëse.
– Të ketë eksperiencë
– Të komunikojë anglisht, gjuhë e dytë preferencë.
– Aftësi komunikimi dhe bashkëpunimi.
Të interesuarat të kontaktojnë në 0696228093