Njoftim punësimi për punonjëse pastrimi në Bougainville Bay

30/06/2011:57

Shperndaje:


BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.
Ju fton për të aplikuar në pozicionin e: Punonjëse Pastrimi
Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:
 Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
 Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
 Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
 Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
 Të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;
 Të jenë korrekte;
 Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;
Ofrohet:
 Pagesë konkuruese
Shënim: Aplikantet duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e Tel. +355686082912


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.