Njoftim punësimi për Menaxher Mirëmbajtjeje në Bougainville Bay

20/12/2018:01

Shperndaje:


BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar, Ju fton të aplikoni në pozicionin e:
Menaxherit të Mirëmbajtjes
Përshkrim i përgjithshëm
Luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve të kompanisë ATDG. Të jetë person dinamik dhe i aftë të ofroj shërbim në mënyrë korrekte.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 Evidentimi i problemeve dhe përcaktimi i veprimeve të nevojshme për eleminimin e tyre;
 Inspektimi i strukturave dhe realizimi i riparimeve të nevojshme;
 Inspektimi i strukturave mekanike & elektrike, riparimi i tyre;
 Monitorimi dhe ruajtja e sistemeve të mbrojtjes nga zjarri;
 Mirëmbajtja dhe riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake;
 Përgatitja e planit të punës për inspektimin dhe mirëmbajtjen;
 Menaxhimi dhe kontrolli i i zbatimit të planit të punës;
 Regjistrimi i të dhënave në librin e kontrolleve për të gjitha inspektimet e bëra;
 Hartimi i listave të furnizimeve me materjalet e nevojshme;
 Ruajtja dhe kontrolli i inventarëve;
 Mbikqyrja e punonjësve të mirëmbajtjes në kryerjen e detyrave të tyre (izolime, suvatime,
lyerje, riparime të pajisjeve hidraulike, elektrike, si dhe sistemeve të lidhura me to);
 Përgatitja e rregullores së sigurimit teknik, kontrollin dhe zbatimin e saj;
 Supervizimi i stafit gjatë punës;
Kualifikimet dhe Aftësitë:
 Diplomë Universitare në degën e Inxhinieri Ndërtimit përbën avantazh;
 Eksperiencë në fushën e ndërtimit dhe / ose në atë të mirëmbajtjes;
 Të kenë njohuri mbi sistemet elektrike, hidraulike, mekanike, etj;
 Të kenë njohuri mbi procedurat e inspektimit dhe sigurisë në vendin e punës
 Të kenë aftësi komunikuese me kolegët, stafin, klientët;
 Të jenë të aftë të organizojnë punën në mënyrë individuale apo në grup;
 Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 Të njohin paketën Microsoft Office;
 Të jenë korrektë;
Ofrohet:
 Pagesë konkuruese
Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected] ose te telefonojne ne numrin
+355686082912


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.