Njoftim punësimi për banakier/e dhe kamarier/e në Bougainville Bay

Bougainville Bay Resort & SPA kërkon të punësojë:
– Kamarier/e;
– Banakier/e;
Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e emailit: [email protected] ose  të kontaktojnë në +355686082912