Njoftim për takimet me të paraburgosur dhe burgosur

17/03/2023:15

Shperndaje:


Për të shmangur përhapjen e virusit “Covid-19” dhe për të mbrojtur maksimalisht shëndetin e të burgosurve dhe punonjësve të IEVP-ve, janë pezulluar vizitat me familjarët.

Për të zëvendësuar komunikimin vizual, në bazë të urdhërit të Ministrit të Drejtësisë, ky komunikim do të zhvillohet përkohësisht virtualisht përmes platformës “Skype”.
Ndërkohë, është rritur numri i telefonatave dhe për herë të parë është bërë i mundur komunikimi virtual në të 24 IEVP-të.
Në bazë të një kalendari të përcaktuar do të kontaktoheni nga DPB, për të zhvilluar takimin tuaj virtual me familjarët.
Thirrjet me skype-video do të zhvillohen çdo ditë të javës, nga ora 09.00 deri në orën 19.00 dhe me rregull nuk mund të zgjasë më shumë se 15 minuta.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.