Njoftim për ndërprerje energjie në zonën e Borshit dhe Lukovës

OSHEE Sarandë njofton se për shkak të remontit në N/stacionin Bunec, ne daten 12/04/2019 nga ora 08:00 deri ne oren 16:00 do të ketë ndërprerje energjie për abonentët që furnizohen nga ky N/stacion.

Bëhet fjalë për rreth 1025 Abonentë në fshatrat Borsh, Coraj, Ftere, Piqeras, Lukove dhe Sasaj.