Njoftim në Saranda Web për gjetjen e celsave të një automjeti.

Like & Share

 

Nje qytetar njofton ne Saranda Web per gjetjen e celsave te nje automjeti.
Celsat jane gjetur perpara shkolles 9 Tetori dhe i perkasin nje automjeti tip Ford.
Qytetari shkruan se “Jeni i lutur ta publikoni, dikujt do i beni nder”.
Kushdo qe mund t’i kete humbur lutet te kontaktoje ne Saranda Web 

 


Like & Share
Loading...
loading...
loading...