Nga qytetarët – Për qytetarët, Emision nga Gjergji Mano dhe Ibrahim Bajrami

27/12/219:17

Shperndaje:

Është transmentuar emisioni i katërt i “Crossfire”, një emision Nga qytetaret – Per qytetaret, i cili drejtohet nga Gjergji Mano dhe Ibrahim Bajrami.

Gjatë këtij emisioni kanë qenë të ftuar ish kryetari i Komunës Lukovë Vladimir Kumi, i cili ka folur për çështjen “Kakome” dhe Shaban Halili, historian, arkeolog dhe ish kryetar i Komunës Markat, i cili ka folur për gjendjen e monumenteve të Kulturës në zonën e Sarandës, Delvinës dhe Konispolit dhe mënyrave si mund të nxitet turizmi kulturor në këto zona.

Gjatë emisionit ka patur edhe lidhje direkte me skype nga Delvina, Saranda dhe Suedia.

Emisioni është transmentuar drejtpërdrejt dhe duke qenë se jemi në fillim të punës, nuk kanë munguar edhe problemet teknike, ndaj për ta ndjekur videon në pajisjet android duhen përdorur kufje.

VIDEO


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.