Në Sarandë zyrtarisht 2300 të infektuar me Covid-19

Prej fillimit të pandemisë së koronavirusit në Sarandë janë infektuar më shumë se 2300 persona.
Burime të Saranda Web informojnë se ky është vetëm numri i atyre që kanë kryer tamponin dhe kanë rezultuar pozitivë, por nëse do të pranojmë atë që ekspertët thonë se zbulohen vetëm 10% e rasteve, atëherë rezulton se në Sarandë numri i peronave që janë infektuar me Covid-19 i kalon 20 mijë ose thënë ndryshe më shumë se 50% e popullsisë.