Mbytet skafi me 52 persona në afërsi të Korfuzit

Një varkë që mbante 52 emigrantë u fundos 13 milje detare në jugperëndim të Paxos, Greqi.
Sipas informacioneve të fundit ka fatkeqësisht njerëz të vdekur. 16 persona janë shpëtuar ndërsa operacioni është duke u zhvilluar.

Operacioni përfshin 6 anije nga porti i Igoumenitsa, Korfuzi, Paxos dhe Lefkada.
Anije lundruese gjithashtu kanë mbërritur në vend dhe 2 avionë super puma të cilët janë përfshirë në operacion.

Ora 14:45

Informacionet më të fundit bëjnë të ditur se deri tani janë shpëtuar 21 persona, ndërsa 12 të tjerë janë nxjerrë të mbytur.
Operacioni vijon.