Mbyllja e sporteleve, Bashkia Finiq vë në dispozicion nr e telefonave për raste urgjente

11/03/2015:07

Shperndaje:


Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile Bledar Doracaj, në zbatim të vendimit të qeverisë ditën e djeshme për masat kufizuese ndaj koronavirusit, ka urdhëruar mbylljen e të gjitha sporteleve dhe zyrave të gjendjes civile deri më 23 mars.

Komunikimi do të bëhet vetëm nëpërmjet telefonit në numra të posaçëm për secilën njësi administrative.
Bashkia Finiq njofton se nr e telefonave për shërbime në raste urgjente janë:

Gjendja Civile Finiq 0686544990
Gjendja Civile Mesopotam 0692219817
Gjendja Civile Dhiver 0683515161
Gjendja Civile Aliko 0698551574
Gjendja Civile Livadhja 0683698528


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.