Linja e autobusave Sarande – Tirane dhe Tirane – Sarande

 

Sarande – Berat ora 08:00, 10:15, 
Berat – Sarandë  14:00, 15:00
Cmimi 1.200
Kontakt: 0693601763 & 0696431352

Linjat e autobusave Sarande – Tirane e kthim, në oraret si më poshtë:
Nisje nga Saranda:                                    Nisja nga Tirana :
Sarande – Tirane   05:00     Tirane – Sarande                 05:15
Sarande – Tirane           06:30          Tirane – Sarande                 07:00
Sarande – Tirane           08:30          Tirane – Sarande                 08:30
Sarande – Tirane           09:30          Tirane – Sarande                 09:30
Sarande – Tirane           10:30          Tirane – Sarande                 12:30
Sarande – Tirane           14:00          Tirane – Sarande                 16:00
Sarande – Tirane           22:00          Tirane – Sarande                 22:00
Biletat priten në shoqërinë e udhëtarëve, e cila gjendet në rrugën “Onhezmi”, mbi Sinagogën Hebraike.  

Ne Tirane nisja behet nga Terminali i ri te Kthesa e Kamzës, prane Casa Italia.  

Cmimi 1.300 Leke

Sarande – Berat ora 08:00, 10:15, 
Berat – Sarandë  14:00, 15:00
Cmimi 1.200
Kontakt: 0693601763 & 0696431352

Sarandë – Qafë Botë – Konispol – Sarande
04:45, 11:00, 12:00, 14:00, 15:00
Nga Konispoli:
06:15, 06:45, 07:00, 08:30, 16:30

Sarandë – Elbasan 06:00, 11:30, 13:30

Sarandë – Cërrik 10:25

Sarandë – Lushnje 11:00, 15:00

Sarandë – Vlorë 11:30, 13:00

Sarandë – Fier 12:00, 12:30

Sarandë – Përmet 07:00

Sarandë – Himarë 10:00, 13:00

Sarandë – Finiq 07:00, 09:00, 11:00, 13:30, 15:00