Ky është orari i ndeshjeve të Shqipërisë

Shqipëria do të jetë në Grupin A të Kampionatit Evropian, ku do të ketë përballë përfaqësuese, si Zvicra, Franca dhe Rumania.

Më poshtë orari i ndeshjeve grupore të Kombëtares sonë:

11 qershor: Shqipëria – Zvicra (Lens, 15:00)
15 qershor: Shqipëria – Franca (Marseille, 21:00)
19 qershor: Shqipëria – Rumania (Lyon, 21:00)