Kufizimet për sportin dhe aktivitetet kulturore do të vijojnë

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu konfirmoi se kufizimet në këtë plan do të vijojnë për aktivitetet sportive, kulturore e sociale, grumbullimet me më shumë se 5 persona dhe që konsiderohen me risk të lartë.

Më herët nga FSHF ishte kërkuar që kampionatet e futbollit të rifillonin, por me këtë vendim ecuria e tyre vihet në pikëpyetje.