Kryetari i Bashkisë Konispol: Breshëri ka dëmtuar mbi 10 mijë tonë agrume. Fermerët kërkojnë ndihmën e shtetit

Kryetari i Bashkisë Konispol, në një lidhje direkte me Report Tv ka thënë se breshëri i sotëm ka dëmtuar më shumë se 10 mijë ton agrume dhe mbi 80% të ullinjve.

VIDEO https://youtu.be/uPO25-UpglU