Koronavirusi/ Pezullohet transporti i linjave interurbane në Sarandë

Në qytetin e Sarandës agjencitë e transportit publik kanë pezulluar udhëtimet e linjave interurbane, ndërsa vihet re një kufizim i lëvizjeve të automjeteve private dhe qytetarëve.

Në qytetin e Sarandës agjencitë e transportit publik kanë pezulluar udhëtimet e linjave interurbane, ndërsa vihet re një kufizim i lëvizjeve të automjeteve private dhe qytetarëve.

Gepostet von Saranda Web am Freitag, 13. März 2020