KoronaVirusi/ Një rast i dyshuar në Igumenicë, transportohet në Janinë

Një rast i dyshuar u pranua nga EKAB nga porti i Igoumenicës ditën e sotme.
Ishte një grua që mbërriti në portin e Igoumenicë, në bordin e OLYMPIA CRUISE, duke lundruar nga porti i Ancona, Itali.
Sipas thespro.gr , gruaja e thirri vetë ndihmën mjekësore të EKAB dhe tha që ishte e sëmurë dhe dëshironte të ekzaminohej.
Një ekuipazh i EKAB mbërriti, me uniforma të veçanta, dhe priti gruan, duke respektuar të gjitha procedurat e përshkruara dhe aktualisht po transferohet në Spitalin e Referencës Epir, që është Universiteti i Janinës.