Koronavirusi/ Inspektorët e Shëndetit Publik mbyllin lokalet & baret në Sarandë

Inspektorët e Shëndetit Publik mbyllin lokalet
dhe baret në Sarandë si masë shtrënguese në luftën ndaj KoronaVirusit.

Aksioni është kryer gjatë mbrëmjes së sotme, ku janë mbyllur disa prej lokaleve më të frekuentuara në qytet.