Këngëtari shqiptar publikon videoklipin e realizuar në Sarandë

Këngëtari shqiptar publikon videoklipin e realizuar në Sarandë.
Reperi Majk ka publikuar këngën e tij më të re realizuar pikërisht në Sarandë
Ajo mban titullin “Katile” dhe është tipike e stilit të këngëtarit nga Kosova.
Tekstine ka bërë vetë Majk, ndërsa muzikën e kanë punuar Butrint Buçinca & Duja. Klipi është punuar nga Entermedia. Xhirimet janë bërë pikërisht në Sarandë.