Kapen 2 të rinj me 51 kg kanabis

Ngjarja është shënuar sot në mëngjess në një rrugë rurale në Drimitsa Thesprotia, vetëm pak kilometra nga kufiri shqiptar.
Nga policët e Departamentit të Policisë Igoumenicës janë arrestuar 2 të rinj shqiptarë të moshës 29 vjeç dhe 24 vjeç, sepse ata u kapën në momentin kur po transportonin ne çanta shpine nj[ë sasi kanabis prej 48 paketa me peshë 51 kg