Kandidati Adrian Gurma fushatë me premtimet e 4 viteve më parë

Kandidati i PS per bashkine Sarande Adrian Gurma ka patur diten e sotme takime me banoret e fshatit Gjashte.
Duke qene se pergjate ketyre 4 viteve ne Gjashte nuk eshte bere asnje investim ne infrastrukture (as ne rrugen qe lidh Manastirin e Dyzete Shenjtoreve) dhe furnizim me uje, kandidati Gurma ka perseritur te njejtat premtime qe banoreve u ishin bere 4 vjet me pare.