Jashtë çdo parashikimi! Ekspertët: Koronavirusi mbijeton 17 ditë në sipërfaqe

Koronavirusi mund të qëndrojë në sipërfaqe për 17 dhe të mos zhduket!

Ky është zbulimi befasues i shkencëtarëve dhe një lajm i keq për mjekësinë e cila po përballet me miliona të prekur nga ky virus i cili po merr jetë në masë.

Ky përfundim u arrit pasi në anijen e lundrimit, Diamond Princess, ku kishin qëndruar njerëz të infektuar me COVID-19, u gjetën gjurmë të virusit edhe pas 17 ditësh që tashmë ajo ishte boshatisur nga njerëzit.

Anija në fjalë, kishte më shumë se 700 raste të konfirmuara të koronavirusit, COVID-19.

Sipas raportit të publikuar thuhet se nuk ishte e mundur të përcaktohej nëse gjurmët e virusit, COVID-19 mund të shkaktonin sërish infeksion pas 17 ditësh në sipërfaqe.