INTERMEDICA Sarande

12/05/2410:59

Shperndaje:


Klinika INTERMEDICA Sarande vjen në qytetin tonë me një mision: t’ju ofrojme qytetarëve të Sarandës ate çka meritojnë. Atë çka kërkojnë jashtë Sarandës me ngritjen e një infrastrukture moderne mjekësore në fushën e diagnostikimit. Infrastrukture qe bazohet tek emri INTERMEDICA. I pari laborator privat analizash në Shqiperi, i pari i akredituar. I pari që guxoi të merrte përspër çdo analize të literaturës botërore në Shqipëri. 

INTERMEDICA Sarande edhe i pari ne qytetin tonë me sherbim mjekesor multidisiplinar si në fushen e Kardiologjise , Radiologjise , Gastrohepatologjise etj . Specialitete si dhe mjekë të afirmuar të Spitalit Univesitar të Janines që koperojne së bashku me mjeke të rinj e ambicioze të qytetit tonë. 

TEL: 085 227 293
CEL: 0695230120


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.