Humbje e thellë për Butrintin, edhe Delvina humbet në Tepelenë

Dita e sotme ka qenë ditë humbjesh për ekipet e Butrintit dhe Delvinës.
Ekipi sarandiot kishte udhëtuar drejt Prrenjasit, nga ku po kthehet me një humbje të thellë.
Takimi midis Domosdovës dhe Butrinti ka përfunduar me fitoren e vendasve me rezultatin 4-0
Ndërsa ekipi i Delvinës këtë javë ndeshej në Tepelenë. Vendasit e kanë fituar takimin me rezultatin 2-0.
Pas takimeve të sotme, Butrinti zbret në vendin e 7-të me 23 Pikë, ndërsa Delvina në vendin e 8-të me 21 Pikë.