Hariz Mema fiton mandatin e dytë në krye të PD Sarandë

 

Jane zhvilluar ditën e sotme zgjedhjet për drejtuesin e ri në Degën e Partisë Demokratike Sarandë.
Ne garë ishin kandidatët Hariz Mema,dretues aktual, dhe Shpëtim Iljazi.
Në procesin e votimit morën pjesë 203 nga 270 delegatë të thirrur në këtë proces.
Në përfundim të numërimit të votave fitues ka rezultuar Hariz Mema me 177 vota ose 94% të votave të vlefshme, kandidati Shpëtim Iljazi ka marrë 11 vota,  15 vota të pavlefshme