Goditen përsëri plantacionet e kanabisit në Sarandë

karroq sarande Gjate diteve te fundit nga policia e Sarandës jane asgjesuar 1715 rrenje cannabis.  Nga këto 1270 në një tokë pa pronar ne fshatin Karroq dhe 445 rrënjë  në 4 parcela ne toke pa pronar ne Markat. Në disa aksione të para pak javëve më parë, në këto zona u asgjesuan rreth 35.000 rrënjë kanabis.

.