Furnizimi me ujë 24 orë, Adrian Gurma: Jemi në pritje të financimit të projektit nga burimet e Tatzatit

26/10/2218:30

Shperndaje:

Furnizimi i Sarandës me ujë 24 orë, Adrian Gurma: Presim financimin e projektit nga burimet e Tatzatit

Përgjatë takimit të Bashkisë Sarandë me “Të urtët” e qytetit në prag të hartimit të projekt-buxhetit të vitit 2023, kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma është shprehur se kemi reazuar projektin e furnizimit nga burimet e Tatzatit, projekt të cilin e kemi paraqitur për financim në Ministrinë e Infrastrukturës, por edhe në Bankën Botërore dhe jemi në pritje të financimit të këtij projekti.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.