FOX Bar

FOX 🦊 Bar eshte bari me i ri ne qytetin e Sarandes me dizenjim te mrekullueshem dhe me nje sherbim cilesor, ku ambjenti familjar ju ofron nje komoditet per te shijuar kafen e mengjesit ose nje gote vere ne oret e mbremjes

ADRESA: Lagjia nr 4, Kodër, pranë stadiumit link