Fillon Kampionati, të dielën derbi Butrinti – Delvina

Eshte hedhur shorti per kalendarin e takimeve te Kampionatit per Kategorine e Dyte, kategori ku militojne edhe ekipet e qyteteve Sarande dhe Delvine.
Java e pare ka rezervuar derbin midis rivaleve te Jugut, Butrintit dhe Delvines, takim ky qe do te zhvillohet ne Sarande