Fëmijët e Shtëpisë së Fëmijëve “Vangjel Pulla” vizitë në Parkun Kombëtar të Butrintit

Parku Kombëtar i Butrintit ka organizuar aktivitet kulturor me rastin e 244 vjetorit të pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Aktiviteti ishte përqëndruar tek femijët e shtëpisë së fëmijës Sarandë: “Vangjel Pulla” duke i mundësuar atyre njohjen e rëndësisë së trashëgimisë tonë kulturore dhe vlerave historike të aleatit tonë strategjik, SHBA-ve.

Parku Kombëtar i Butrintit ka organizuar aktivitet kulturor me rastin e 244 vjetorit të pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.Aktiviteti ishte përqëndruar tek femijët e shtëpisë së fëmijës Sarandë: "Vangjel Pulla" duke i mundësuar atyre njohjen e rëndësisë së trashëgimisë tonë kulturore dhe vlerave historike të aleatit tonë strategjik, SHBA-ve. 🇺🇲🇦🇱

Gepostet von Saranda Web am Samstag, 4. Juli 2020

http://sarandaweb.net/wp-content/uploads/2020/12/Saranda-Web.-net-1.png