Emrat e kandidatëve për kryetar të PS për bashkitë Sarandë, Delvinë, Konispol, Finiq

08/06/2222:24

Shperndaje:

Zbardhen emrat e kandidatëve për kryetar të Partisë Socialiste për katër bashkitë e jugut, Sarandë, Delvinë, Konispol dhe Finiq.

Për kryetar të Partisë Socialiste, Dega Sarandë, sipas listës të bërë publike nga Qarku Vlorë, janē pesë kandidatë dhe janë pikërisht:
1.Eleron Gjoni – Jurist
2.Erjon Kapxhiu – Ing. Pyjesh
3.Erlind Sulo – Marëdhënie Ndërkombëtare
4 Elton Dauti – Financë Bankë
5.Lindita Kondi – Menaxhim Biznesi

Numri i kandidatëve për kreun e PS, Dega Delvinë është shtatë dhe janë:

 1. Arkad Duka – Ekonomik
 2. Brunilda Meleqi – Financë Kontabilitet
 3. Genti Lango – Administrim Biznesi
 4. Ilda Boçi – Juriste
 5. Izet Silaj – Administratë Publike
 6. Kejvi Cama- Financë
 7. Mardi Beqiraj – Menaxhim Marketing

Numri i kandidatëve për kreun e PS, Dega Konispol është tre dhe janë:

 1. Erald Lika – Politeknik
 2. Hristo Mallanezo – Administrim Biznesi
 3. Mirela Isufi – Mësuese

Numri i kandidatëve për kreun e PS, Dega Finiq është dy dhe janë:

 1. Arjan Harizi – Biokimi
 2. Thoma Kallojeri – Financë-Kontabilitet

E veçanta e këtyre zgjedhjeve për kryetar të degës sē Partisë Socialiste është se kandidatët do të prezantojnë programet e tyre në dëgjesa me anëtarësinë dhe pas kësaj do të jetë një komision, i cili do të përcaktojë se kush do të jetë drejtuesi i ri i degës së PS.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.