Emocion dhe Krenari në PD Sarandë: Deklarata e Kryetares Manjola Cikuli Pas Vendimit Historik të Gjykatës

11/06/2414:29

Shperndaje:

Emocion dhe Krenari në PD Sarandë: Deklarata e Kryetares Manjola Cikuli Pas Vendimit Historik të Gjykatës

 

Në një ditë historike për Partinë Demokratike dhe mbështetësit e saj, Gjykata ka njohur Rithemelimin si Partinë Demokratike zyrtare, duke sjellë emocione të mëdha dhe krenari tek anëtarët e partisë. Në këtë kontekst, kryetarja e PD Sarandë, Manjola Cikuli, ka ndarë një mesazh të fuqishëm dhe plot emocion për demokratët dhe mbështetësit e tyre.

 

Një Ditë Historike për Demokracinë

“Emocion dhe krenari!” shprehet Cikuli, duke nënvizuar rëndësinë e këtij vendimi për të gjithë anëtarët dhe mbështetësit e Partisë Demokratike. Ajo thekson se ky vendim jo vetëm që legjitimon përpjekjet dhe sakrificat e shumë demokratëve, por gjithashtu përforcon besimin dhe vendosmërinë për të vazhduar luftën për një Shqipëri më të mirë dhe më të drejtë.

 

Detyrimi për Bashkim dhe Fuqizim

Manjola Cikuli bën thirrje për unitet dhe bashkëpunim ndërmjet të gjithë demokratëve. “Që sot na lind detyrimi ti shtrim dorën çdo demokrati për tu bashkuar dhe fuqizuar Partinë Demokratike,” thotë ajo. Ky apel për bashkim është një thirrje për të lënë pas ndarjet dhe konfliktet e brendshme, duke u përqendruar në qëllimin e përbashkët të forcimit të partisë dhe përgatitjes për betejat politike që vijnë.

 

Fokusimi te Kundërshtari i Përbashkët

Duke përcaktuar qartë drejtimin dhe objektivin e partisë, Cikuli thekson: “Kundërshtari ynë është vetëm një dhe e ka emrin Edi Rama.” Kjo deklaratë e qartë tregon se Partia Demokratike do të përqendrohet në sfidimin e qeverisjes aktuale dhe në ndërtimin e një alternative të fortë dhe të besueshme për zgjedhjet e ardhshme.

 

Drejt Fitores së 2025-ës

Me një optimizëm dhe vendosmëri të dukshme, kryetarja e PD Sarandë përfundon mesazhin e saj me një thirrje për veprim dhe bashkëpunim: “Të gjithë bashkë drejt fitores së 2025.” Ky optimizëm për të ardhmen reflekton besimin në potencialin e Partisë Demokratike për të sjellë ndryshime pozitive dhe për të fituar mbështetjen e qytetarëve në zgjedhjet e ardhshme.

Deklarata e Manjola Cikulit pas vendimit të Gjykatës është një thirrje emocionuese dhe e fuqishme për unitet dhe përkushtim. Në këtë moment historik, demokratët në Sarandë dhe në mbarë vendin janë të ftuar të bashkohen dhe të punojnë së bashku për të forcuar partinë dhe për të realizuar aspiratat e tyre për një Shqipëri më të drejtë dhe më demokratike.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.