EKSKLUZIVE: Ja rrugët që do të bllokojnë demokratët e Sarandës.
Demokratët e Sarandës kanë patur mbrëmjes e sotme një mbledhje urgjente.
Sipas burimeve të Saranda Web, tema kryesore ishte mobilizimi i sa më shumë njerëzve në aksionin e demokratëve për bllokimin e rrugëve të hënën.
Sipas të njëjtave burime, demokratëtëve  të Sarandës u është dhënë detyrë të bllokojnë rrugët në Lushnje dhe saktësisht në  “Rotondon e Plugut”.
Për këtë detyrë kanë dalë edhe vullnetarët e parë, të cilët do të nisen nga Saranda mengjesin e të hënës.

Loading...

 

loading...
loading...