Dridhet Saranda nga tërmeti

Like & Share

 

Një tërmet ka ndpdhur para pak castesh, tërmet i cili është ndier edhe në Sarandë.
Ende nuk ka info për epiqendrën dhe forcën e tij. 

 


Like & Share
Loading...
loading...
loading...