Drejtori i Ujesjellesit Sarande: I kam lene qytetaret 3 dite pa uje, por asnje nuk reagoi

Gjate emisionit Skaner ne Saranda Televizion drejtori i Ujesjellesit Sarande Sheme Lulo eshte shprehur se i ka lene qytetaret e Sarandes 3 dite pa uje.
Arsyeja ka qene per te testuar se sa nevoja kane per uje.
Dhe sic shprehet drejtori, asnje nga qytetaret nuk ka reaguar per ta telefonuar.
VIDEO