Djal 34 vjeç nga Saranda kërkon një vajzë për martesë.
Një djal 34 vjeçar që deri më sot i është përkushtuar punës, kërkon një vajzë të moshës 25 – 32 vjec për lidhje martesore.
Djali jeton i vetëm në shtëpinë e tij.
Ka punë të përhershme dhe garanton kushte jetese të mira.
Për shkaqe se nuk dëshiron të identifikohet, të interesuarat të kontaktojnë me mesazh në faqen Saranda Web ( Vetëm persona serioz sepse nuk kemi shumë kohë për gallata )

Loading...

 

loading...
loading...