Deputeti Vullnet Sinaj uron Festën e Pashkëve për të gjithë besimtarët katolikë

.
Besimi është çelësi për të na udhëhequr drejt mirësisë e dashurisë ndaj njëri-tjetrit!”-shprehet deputeti Sinaj teksa uron bekime dhe lumturi për të gjithë besimtarët.

Urime të përzemërta besimtarëve katolikë dhe ungjillorë, Gëzuar Pashkët!⛪️

Pashkët simbolizojnë ringjalljen, jetën që ngadhënjen mbi vdekjen, dritën që mund errësirën!

Bekimet e Perëndisë qofshin në çdo familje shqiptare! Besimi është çelësi për të na udhëhequr drejt mirësisë e dashurisë ndaj njëri-tjetrit!