Denoncimi/ Si na u vodhën nga mësuesit 25000 lekë tek shkolla “Adem Sheme”

Pershendetje Saranda Web!!
Jam nje prind qe kam femijen te shkolla 9 vjecare’Adem Sheme’.
Perpara 1 viti nendrejtoresha e shkolles Adem Sheme A. L. na kerkoi 25.000 leke te vjetra per t’u dhene nxenesve ekselent 1 enciklopedi 1 album me te gjithe nxensit ekselent te Shqiperise dhe do zhvillonin disa konkurse.
Te gjitha keto jane mashtrime duke u marre pothuajse 300 nxenesve nga 25.000 leke te vjetra, pasi albumin nuk e ka marre asnje nxenes.
Ju lutem publikojeni ndoshta gjendet ndonje zgjidhje.