Delvinës i erdhi fati në derë, bëhet me deputet

Pas dorëzimit të mandateve nga deputetët demokratë dhe mospranimit të mandateve nga ana e kandidatëve të tjerë të listës në Qarkun e Vlorës, duket se fati i trokiti qytetit të Delvinës, që pas shumë kohësh të ketë deputet një banor të saj.
Deputeti i ri quhet Ervis Meco dhe aktualisht mban edhe postin e sekretarit të Përgjithshëm i partisë për Europianizim dhe Integrimin e Shqipërisë.